Temptation LIGHT

temtation

Een opzwepend hemelse beleving van DANCE & ENTERTAINMENT. Dit eigentijds muzikaal festijn wordt geleidt door DJ-THE ALMIGHTY. Vanuit diens altaar voorzien van de laatst nieuwe technische hoogstandjes op het gebied van licht en geluid, brengt hij de aanwezigen in sferen van DANCE & TRANCE ondersteund door muziek van aller tijden. Om zijn onaantastbaarheid te waarborgen wordt THE ALMIGHTY DJ bijgestaan door 3 sterk van elkaar verschillende hemelse discipelen, die de aanwezigen in vervoering brengen en zo in contact laten komen met hun innerlijke wereld van ware feestbeleving.

Men kan een over-the-top doch fashionistisch verantwoorde make-over ondergaan op het gebied van haar en make-up, Zodat men ook qua uiterlijke beleving klaargestoomd wordt voor een heuse dance-parade op de hiervoor bestemde Cat-walk, gericht op het zinderende altaar van THE ALMIGHTY. Een crowd-pleasing-angel begeleidt een en ander met zijn door THE ALMIGHTY -himselve sferisch en haast demonisch vervormde doch opzwepende voice-over.

The Angels of light hebben één missie: De aanwezigen zichzelf volledig over laten geven aan het lot wat THE ALMIGHTY met hen voorheeft: DANCE in TRANCE.

 

 

<= TERUG

nieuwsbrief

 

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en
ontvang 1x per kwartaal het laatste nieuws.