Moulin ROUGE

Het feest Moulin Rouge is geïnspireerd op de gelijknamige film, die de sfeer van de beroemde Parijse club Moulin Rouge combineert met eigentijdse elementen. Het oorspronkelijke verhaal van de geëmigreerde Engelse schrijver en de Franse courtisane die optreedt in de Moulin Rouge is de basis voor het programma van dit bijzondere, stijlvolle en ook swingende feest boordevol show en spektakel!

Welkom in dit sfeervolle theater en geniet van de show, de stijlvolle ambiance en de heerlijke culinaire verzorging. En natuurlijk van een wervelend muzikaal programma! Bij de entree staan de dames van de Moulin Rouge u al op te wachten. Een van hen zingt uw gasten toe. De vrouwelijke gasten ontvangen van haar een rode roos. De romantische en theatrale avond kan beginnen!

Tijdens het buffetdiner vindt een drietal spetterende optredens plaats, waarbij zang en dans de basis-ingrediënten zijn. Geniet van classics zoals Lady Marmelade, Roxanne en Private Dancer in een musical jasje. Tussen de optredens door zorgt de Moulin Rouge DJ voor passende achtergrondmuziek.

De VJ verzorgt themaversterkende visuals in de sfeer van Moulin Rouge. En na het eventuele dessert zorgt hij ervoor dat de voetjes van de vloer gaan.


 

<= TERUG

nieuwsbrief

 

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en
ontvang 1x per kwartaal het laatste nieuws.