Maffia 

Ergens op een geheime locatie ontvangen wij uw gasten voor een feest met duistere maffiapraktijken! Achter gesloten deuren vinden activiteiten plaats die het daglicht niet kunnen verdragen... Dat niets is wat het lijkt ervaren uw gasten bij binnenkomst...

De maffia gebruikt haar locatie voor illegale maffiapraktijken en de beruchte Don Corleone heeft u uitgenodigd om vanavond uw bedrijfsfeest te vieren in zijn illegale nachtclub.

De ontvangst is hartelijk, de illegale whiskystokerij draait op volle toeren, de goktafels en eenarmige bandieten wachten op uw gasten, u geniet bij de sigarenproeverij en Don Corleone trekt uw aandacht… De prachtige minnares van Don Corleone, Lady Marmelade, ontvangt uw gasten op enthousiaste wijze. Tot grote ontsteltenis kan Don Corleone niet aanwezig zijn.... Hij kan het land niet in vanwege een afrekening waar het publiek getuige van was. Ze zijn gevlucht naar Nederland om hun praktijken voort te zetten... Het is tijd voor feest en u kunt genieten van een swingend en spannend themafeest!

 

<= TERUG

nieuwsbrief

 

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en
ontvang 1x per kwartaal het laatste nieuws.