Love Boat experience

loveboat

The Love Boat……. promises something for everyone!

Al bij de hartelijke en nautisch verantwoorde ontvangst worden de gasten geportretteerd in de zo romantische “ Love Boat-patrijs-poort” omringt met de voltallige crew! Dit voor de tastbare herinnering aan de komende gegarandeerd memorabele avond.

Goed- en breed-lachse captain MaCleans en zijn bemanning bieden al hun passagiers een cruise-festijn wat lang in ieders geheugen gegrift zal blijven. Met muzikale en visueel sterk tot de verbeelding sprekende ingredienten worden de feest-lustigen verrast met een repertoire van alle tijden. Romantiek en Nostalgie vieren als Eb en Vloed hoogtij. Tevens krijgt men de mogelijkheid gedurende de hele avond zich te laten metamorfoseren door een stylingteam gespecialiseerd in haar en make-up gericht op echte Glitter-glamour & Gala. Gegarandeerd met red-carpet- waardige resultaten! Zo wordt men op ieder nivo klaargestoomd op de Mega Disco-party die de vocaal getalenteerde assistente Cindy en de Love-Boat-DJ voor alle aanwezigen in petto heeft.

Dit alles onder het toeziend oog van een Captain die de interactie niet uit de weg zal gaan om de avond een speciaal en voor ieder gezelschap uniek tintje te doen geven.

Set a course for adventure. It’s an open smile on a friendly shore…..

 

<= TERUG

nieuwsbrief

 

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en
ontvang 1x per kwartaal het laatste nieuws.