Let the past behind YOU

Maak een spectaculaire reis door de tijd! Vanavond nemen we afscheid van het bekende en veilige verleden om kennis te maken met de toekomst. Symbolisch, maar ook letterlijk. Je krijgt het déjà-vu gevoel door het nostalgische verleden aan te doen. Tegelijkertijd laat je je inspireren door creatieve, spetterende en nieuwe invalshoeken. Vanavond gaan we terug naar de toekoms!


Het feest is verdeeld over drie delen: het verleden, de tijdmachine (heden) en de toekomst. 

Je komt binnen in een ruimte die tot het verleden behoort. De locatie is ouderwets ingericht en je hoort de nostalgisch klanken van de mobiele mono disco op de achtergrond. De gastvrouw daagt je uit: durf jij een reis door de tijd te maken? In de tijdsmachine ga je letterlijk terug in de tijd om uiteindelijk in de toekomst terecht te komen. Historische beelden, laserstralen, opzwepende muziek en rookmachines zorgen voor een duizelingwekkende tijdsreis.


Welcome to the future! Je stapt een ruimte binnen waar de witte en strakke aankleding indrukwekkend te noemen is. De VJ zorgt voor spetterende visuals en de DJ zorgt samen met de percussionist voor een geweldige vibe op de dansvloer. Laat je toekomst voorspellen door de waarzegster of lees wat er in de sterren staat samen met de astroloog. Je kunt ook genieten van een spectaculaire cocktail of krijg het kapsel van de toekomst bij de Masters of Beauty. We vieren het verleden en de toekomst, en dat doen we in het hier en nu. Vanavond weet je het zeker: the Future is WOW, but the party is NOW!


 

<= TERUG

nieuwsbrief

 

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en
ontvang 1x per kwartaal het laatste nieuws.