Moord FEEST

Een avondvullend moordspel, waarbij u tijdens het diner samen met uw tafelgenoten enkele mysterieuze moorden op moet lossen. Het 18-eeuwse (witte pruikentijd) plot voor deze originele avond zit vol ludieke ontknopingen. Voor zowel grote groepen of houd u het liever intiem en klein? Het Moordfeest is al mogelijk vanaf 10 personen en zelfs gewoon bij u thuis!

Diverse merkwaardige figuren, zoals een baronale familie, hooggeplaatste gasten en bedienend personeel, worden aan u voorgesteld. De acteurs spelen hun rol overtuigend en nemen u mee naar een mysterieuze wereld...

Na de luidkeelse verwelkoming door de Kamerheer ontstpint het intrige zich en al snel blijkt de eerste moord gepleegd te zijn. Met de dader de hele avond op vrije voeten is niemand het leven meer zeker. De acteurs lopen af en aan, raken met u in gesprek en doen aan tafel hun verhaal. Dialogen, ruzies en onthullingen volgen elkaar snel op. De Schout vraagt u af en toe om uw bevindingen te rapporteren, zodat uiteindelijk de moord opgelost kan worden en de dader wordt ingerekend.

Bij de prijsuitreiking wordt tenslotte het beste speurdersteam (tafel) gehuldigd! Moordfeest is heerlijk dineren en samen met uw tafelgenoten speuren, genieten en lachen!


 

<= TERUG

nieuwsbrief

 

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en
ontvang 1x per kwartaal het laatste nieuws.