De Burberry's show

burberys

Onder het motto: “Over-the-TOP but not Over-the-Edge” brengen De Burberry’s een wervelende show vol krachtige vocalen en visueel tot de verbeelding sprekende taferelen.

Bij aanvang een ware Burberry-loper ervaring met als binnenkomer een fotomoment met De Burberry’s in het speciaal vervaardigde Burberry-foto-frame! Na deze hilarische entree in de overdadig in RUIT gestylde ruimte metamorfoseert Burt menig aanwezige tot Burberry Boy of Babe.

Boy Burberry brengt terwijl een repertoir wat geen enkele stemband onberoerd laat en improviseert er vrolijk op los. Tussen deze voor oor/oog en lachspier strelende momenten door kruipt visagiste Mamona ook nog eens in de huid van o.a.: BurberLee Hooper en BurMary Servaes. De BurberDeejay zorgt op zijn beurt voor de onontbeerlijke dance en dak eraf-momenten!

Kortom: De Burberry’s garanderen een feestje wat ieder zintuig tot in de uiteinden doet zinderen en in ieders geheugen RUITerlijk en figuurlijk gegrift zal blijven staan. Zowel avondvullend als openings- en/of tussenact te boeken.!

 

 BURBERRY CARACTÉRE

update Burberry boy1 mediumBOY
Een met krachtige vocalen toebedeelde ras-entertainer, die naast het onvermogen een blad voor de mond te nemen, het streven heeft tot in de lengte der dagen “woest-aantrekkelijk” te blijven voor zijn Fans.
Deze hierdoor strak inhet ruiterlijk pak gestoken casanova verbaasd, ontroerd en werkt door zijn direct geïmproviseerdedoch subliem gedoseerdeinteracties op ieders lachspieren. Dit onder het motto: Over The Top but not over the edge!!


update BurMary Servaes new mediumMAMONA
Een Grand-Dame wiens hart zeker zo groot is als haar kapsel.
Hierdoor is zij bij uitstek diegene bij wie men geneigd is zich volledig te laten gaan. Alles kan je kwijt bij deze zo dicht bij het gewone volk staande polder-Diva. Door veel ervaring te hebben opgedaan als team-leidster van een Avon-consulente groep in de 70-er jaren is ze tevens bij machte ieder fysiek mankementje te camoufleren met haar eigen “MaMona-Burberry-Beauty lijn”. Kruipt letterlijk én figuurlijk graag in de huid van een ander!!!


update Burberry fanthom1 mediumBURT BURBERRY
Über-stylist en perfectionist Burt is naast een plaatje om te zien tevens verantwoordelijk voor  dit overmatig in Burberry gestyldeconcept. Vierkant gezegd is geen ruit hem teveel, hij kan er geen genoeg van krijgen! Dit resulteert in de door hem persoonlijk gemetamorfoseerdeaanwezigen tot Burberry-babe of boy, zodat het uiteindelijk resultaat voldoet aan zijn homogene verlangen: éénheid in te tent!!

 

 

<= TERUG

nieuwsbrief

 

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en
ontvang 1x per kwartaal het laatste nieuws.