FEEST CONCEPTEN

feestconcepten

FS Entertainment is gespecialiseerd in de totaalorganisatie van een breed scala aan evenementen. Een feestelijke taak die wij uiterst serieus nemen! Of het nu een bedrijfsfeest zoals  een opening, receptie, productpresentatie of personeelsfeest betreft of een particulier feest voor jong en oud, FS Entertainment heeft de ervaring én knowhow in huis om van elk evenement een succes te maken!

Geheel naar wens, kunnen wij voor u het gehele traject verzorgen. Van entertainment, locatie, catering, licht en geluid tot aan bijvoorbeeld de uitnodigingen. Onze specialisten weten de beste vertaalslag te maken van uw wensen en ideeën. En uiteraard zorgen wij er voor dat u nergens een omkijken meer naar heeft en zelf gezellig mee kunt feesten.

Wij hebben geprobeerd om ons aanbod zo uitgebreid mogelijk te maken. Staat het themafeest dat u wilt toch niet tussen ons aanbod dan kunt u dit aangeven door te kiezen voor ‘eigen thema’. Wij kunnen dan speciaal op maat het gewenste thema voor u uitwerken.

Liever geen thema? Ook geen probleem, u kiest dan voor 'feest zonder thema'! Wij denken graag, geheel vrijblijvend, mee over een passende invulling zonder thema. Nadat de aanvraag bij ons binnen is nemen wij contact met u op en zorgen ervoor dat u binnen een 24 uur een complete offerte ontvangt.

Colour your life!    Feeling Fit
Culinair hoogstandje    Seventies Party
It’s all about you!    Echt Hollands
Piano’s going CRAZY    Het Moordfeest
Maffia    Feest op maat
Let the past behind you    De Burberry's show
Moulin RougeMoulin Rouge    Love Boat experience
Winter Wonderland    Temptation Light
Zing, dans, lach en bewonder     Jubileum Feest
Build it togetherBuild it together    


Alle feest concepten zijn inclusief de genoemde activiteiten en altijd inclusief;

  • Techniek en faciliteiten
  • Voorbereiding van het feest
  • Begeleiding en regie van het feest


Optionele activiteiten zijn o.a.;

  • (event) Fotograaf
  • Leuk uitnodigingstraject
  • Verlichte dansvloer
  • Live Band/zanger

nieuwsbrief

 

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en
ontvang 1x per kwartaal het laatste nieuws.