KOEN RAADT

koen raadt

Zijn verhaal

In zijn 13de levensjaar is het allemaal begonnen. Koen ging met zijn vader op werkvakantie naar Amerika, waar hij kennis maakt met de mooie stad Memphis. De stad waar Elvis Presley woonde, opgroeide, en stierf. Na een bezoek aan Graceland, het landgoed van “The King”, was Koen totaal verkocht. Door de muzikale invloeden van zijn ouders en de liefde voor muziek, deed Koen op 14 jarige leeftijd mee aan een talentenjacht die vanuit zijn school georganiseerd werd.

Koen trad 4 avonden lang op voor 400 man publiek als, hoe kan het ook anders, Elvis presley. Door deze performance won Koen de prijs voor beste presentatie. Door geproefd te hebben van de muzieksfeer wilde koen niets anders meer dan muziek maken. Hij speelde in meerdere bandjes als zanger en drummer, en heeft met vele artiesten samengewerkt. Meer bekendheid deed hij op in Albufeira (Portugal). Hier ging Koen in 2006 werken als zingende barman, en zette de tent 4 maanden lang op z’n kop met de bekende Hollandse meezingers.

Terug in Nederland deed Koen veel optredens in kroegen en cafés en specialiseerde zich in het Engelse repertoire. Hierdoor kreeg hij veel optredens van restaurants, waar hij met zijn warme stem, rustige ballads ten gehore bracht. In 2008 stond Koen op vele bruiloften en recepties, maar ook de café optredens waren een groot succes, 1 van de hoogtepunten was een plekje op het podium van de feesttent tijdens de heemskerkse kermis, waar Koen zelf vandaan komt.

Ook in dit jaar werd Koen gevraagd om in het entertainmentteam van “Bob’s party palace” in Uitgeest te komen zingen. Hier is hij samen met andere artiesten te horen tijdens de themafeesten die hier georganiseerd worden, de ene keer als Elvis, dan weer als Michael Bublé, of als 1 van de toppers.

Op dit moment is hij druk bezig met zijn nieuwe single "More" en bezig met een verder album op te nemen.!! Op naar succes!

Deze artiest wil ik boeken!

nieuwsbrief

 

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en
ontvang 1x per kwartaal het laatste nieuws.