Isabel Commandeur

isabel Commandeur

My name is ...Christina Aquilera

Isabel Commandeur (26), oud-studente Muziektheater van Codarts, heeft zaterdag 17 september de live op tv uitgezonden finale van My Name Is.. gewonnen. Met haar optreden als Christina Aquilera (de talentenshow zocht de beste impersonator van Nederland en België) won Isabel een gastoptreden in de musical Daddy Cool, geproduceerd door jurylid Albert Verlinde.

Leuk dat je de moeite neemt om mij (een beetje) beter te leren kennen. Dat doe ik zelf overigens iedere dag opnieuw. Maar een ding weet ik allang; muziek en het theater is mijn passie. Zolang ik me kan herinneren ben ik bezig met theater, muziek en zingen. En de verschillende muziekstijlen, theatertechnieken en andere creatieve bezigheden. Omdat ik een grenzenloze ‘honger heb’ naar meer. Om vanuit mijn (en ik citeer een familielid) prettig gestoordheid of ongeremdheid, daadwerkelijk betekenis te geven aan de personages die ik neerzet op het toneel en de teksten die ik zing. Maar voornamelijk probeer ik oprecht contact te maken en iets los te maken bij mijn publiek.

Met 6 jaar (privé) zang –en danslessen, 5 jaar conservatorium en vele optredens tijdens evenementen, feesten en theatervoorstellingen, heb ik me kunnen ontwikkelen tot een veelzijdige zangeres. Een doel dat ik altijd voor ogen heb gehad. Volgens kenners heb ik vocaal gezien een rijk en groot stembereik (met een accent op Sopraan en belter), waardoor ik in staat ben meerdere stijlen neer te zetten. Maar of het nu gaat om pop, opera, jazz of musical; ik doe het met enorm veel plezier en vooral met passie. I can’t stop the Music.

In 2003 besloot ik ‘serieus’ werk te gaan maken van mijn passie en werd ik aangenomen bij het Rotterdamse Conservatorium. In de vijf opvolgende jaren heb ik het genoegen gehad om met hulp van absolute vakmensen, me verder te bekwamen in het acteren en zang –en danstechniek.

Ook heb ik diverse workshops gevolgd, bij o.a. Commedia dell’Arte, Show Workshop, Sydney Dance Studios en de Victoria Collega of the Arts in Australie, waar ik ruim 10 maanden aan allerhande producties heb mee gewerkt. Inmiddels kijk ik -met heel veel plezier- terug op theater –en muziekproducties van M-Lab, Circus Arts, It’s Festival en Het Werktheater, om er maar eens een paar te noemen. Ik hoop dat er nog veel gaan volgen.

Deze artiest wil ik boeken!

nieuwsbrief

 

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en
ontvang 1x per kwartaal het laatste nieuws.